"Лісапетний батальйон" відомий продукт об'єднання колективів "Забава" та" Бабине літо", керівником яких була Наталія Фаліон. Група стала масово відома завдяки участі в п'ятому сезоні телевізійного шоу" Україна має талант " на каналі СТБ.

Відео з цими бабусями стало широко відомим в Україні, а пісня "Лісапет" - вірусною.

Зараз на Youtube-каналі Наталії Фаліон опубліковано відео, в якому вона ділиться враженнями від прогулянки в Києві. Вона повідомила, що проїхалася Хрещатиком. Фаліон завжди радіє, коли проїжджає вулицями улюбленого міста і вважає Київ, який є містом її юності, найкращим в Україні.

"Сьогодні було дуже насичене життя у мене в Києві. Я давала інтерв'ю для програми"Зірковий шлях". Ви знаєте, чотири години, досить довго. Я думала, що втомлюся і їхала з не дуже великим бажанням, але такі хороші люди сьогодні працювали зі мною", — розповіла вона.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наталія Фаліон вважає, що кожен бажає знати більше про те, кого ми любимо, про кумирів. І вона сама стала для когось улюбленцем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, німецька фітнес-модель вражає натуральними принадами, розкішніше силіконових.

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян запалили в ресторані для незнайомих молодята. Зіркова пара несподівано приєдналася до святкувань з нагоди весілля на Львівщині.

Знай.ua писав, відверта Асмус наточила кігтики і показала свою дику сутність:"Мяу".