Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує в своєму мікроблозі. Цього разу Олена показала миле фото, а також відео з розкішним автомобілем, який вирішила розіграти серед своїх шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

"Твоя мрія здійсниться завдяки нам. Ніхто ще не дарував таку шикарну БМВ Х5 в ідеально білому кольорі. Ідеальне авто саме для тебе. А умови, як завжди, максимально прості - забери в друзі моїх друзів і постав усім! Кожен день стеж за нашими сторіс і додавай собі шанси на виграш + відпочинок в Туреччині. Не зволікай і бажаю тобі її. Вибір переможців 28 серпня у відкритому прямому ефірі, на який запрошуємо всіх бажаючих! Тримаю кулачки", - написала Філонова в підписі до своєї публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.