Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз не став винятком – Даша виклала спекотні пляжні фото з нової фотосесії, на яких з'явилася в цікавому образі, який нагадав шанувальникам легендарний образ Памели Андерсон.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Астаф'єва відображена на відпочинку, вона ніжиться на сонечку на тлі красивого морського пейзажу. На пляж співачка прийшла в сексапільному червоному купальнику, який красиво підкреслив її соковиті принади, а Свій образ вона доповнила цікаво зав'язаною хусткою-тюрбаном на голові. Видно, що красуня насолоджується відпочинком біля моря, вона красиво позує на камеру. У підписі до публікації Даша написала: "Такий день. У сенсі, кожен... тут. А вночі рибалка. Теж кожній". Фанати в захваті від нового фото зірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.