Доньці артистки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маші майже 17 років. Дівчина вже давно самостійна, вона живе окремо квартирі з подружкою цього року якраз закінчила школу. Маша вже спробувала себе в моделінгу, а ще вона активний користувач Instagram, де радує фоловерів яскравими моментами з життя. Так, цього разу красуня показала незвичайні фото, на яких з'явилася в дорослому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Маша з'явилася в цікавій локації, вона активно позує фотографу. На ній сірі штани і бежевий топ на тонких бретельках, поверх якого вона накинула чорну шкіряну куртку. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж з соковитим блиском на губах, вона кокетливо дивиться в об'єктив. У підписі до публікації Кравець написала: "е рок". Фоловери не пройшли повз і почали засипати красуню компліментами в коментарях до фото, багато хто в захваті від того, як вона схожа на зіркову матусю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще