24-річна Jerry Heil-українська співачка, кавер-виконавиця і учасниця дев'ятого сезону популярного пісенного шоу "X-Фактор". На своєму Youtube-каналі дівчина з 2012 року публікує кавери на пісні відомих виконавців.

Читайте Знай в Google News!

Серед них The Hardkiss, Twenty One Pilots і "Океан Ельзи". Однак подібне в 2018 році призвело до скарги з боку компанії "Комп Мюзик Паблішинг", які поскаржилися за неправомірне використання пісні популярної групи "Imagine Dragons".

Крім переспівів, Яна Шемаєва займається і власною творчістю. На своєму акаунті Instagram, яким дівчина активно займається, був опублікований ряд фотографій з прогулянки на пішохідному мосту, що веде до Труханового острова.

Jerry Heil, скріншот: Instagram
Jerry Heil, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Jerry Heil постала перед шанувальниками в чорній сукні з глибоким декольте і відкритою спиною, а також з сумкою, яка примітна написом "No more plastic".

"Мені пощастило бути твоєю фанаткою..я найщасливіша людина на Землі", "Ми з тобою сьогодні зустрілися аааааа", "Ух яке плаття і фото", — пишуть користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Приходько жорстко накинулася на Єгорову за образу українських героїв: "Дно красивіше". Як відомо Сніжана Єгорова назвала "селюками" українських героїв, які воюють на Донбасі.

Як повідомляв "Знай.ua", рудий з " Иванушек" зовсім здав: набряк, погладшав і згорів на сонці.

Знай.ua писав Даша Астаф'єва потягнулася до книг, але знову зняла штани і залишилася в прозорих трусах.