Популярний російський співак, який набув статусу зірки ще в 90-х роках минулого століття разом з гуртом "Руки вверх" Сергій Жуков, частенько радує своїх шанувальників свіжими знімками. Буквально днями співак опублікував фото, на яких можна помітити, як він разом зі своїми дітьми святкує державне свято - День прапора.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Жукова в мережі Instagram.

Публікація Сергія Жукова, скріншот, Instagram
Публікація Сергія Жукова, скріншот, Instagram

"З учорашнього дня Енджел виносив мені мозок "Пааап, ходімо дивитися шоу дронів! Ти уявляєш, триста дронів будуть кружляти над Москвою і вибудовуватися у формі прапора!". Я довго не міг зрозуміти, про що він, і тільки зараз зрозумів, що сьогодні – День прапора в Росії... Вечірнє шоу дронів - це круто, але вдень нас запросили в улюблені Гірки Ленінські, де сьогодні грає джаз Ігор Бутман, теж на честь Дня Прапора."- пише Сергій Жуков.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що Сергій Жуков не по своїй волі опинився в самому епіцентрі протестів в Білорусі, де вчора відбулися президентські вибори. Виконавець поділився фото, де в тісному ряду спецназівців видніється реклама гастрольного туру групи"Руки вгору".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на "Танцях з зірками" розгорнеться гаряча Боротьба - за кого вболівати в цьому сезоні.

Як повідомляв Знай.uа, соліст "Руки вверх" Жуков серйозно почав "смажити": "я здивувався".

Знай.uа писав, Життя прекрасне! Українські музиканти, письменники та журналісти створили мотиваційний ролик.