Анна Заворотнюк, донька акторки Анастасії Заворотнюк, часто виступає з розмислами на різні теми. Можливо, до такого дещо меланхолійного настрою її підштовхує онкологічна хвороба її матері. Ось і в цей раз Анна заговорила про сумну пору — осінь.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний допис був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube

"До настання осені залишилося зовсім небагато. Якщо весна для нас це час пробудження і світанку, то осінь - це час роздумів і асоціюється з сумом. Пушкін любив осінь, для нього це була свого роду муза. Якщо подумати, то осінь для багатьох це початок нового шляху, хтось перший раз в перший клас, хтось в інститут, хтось повертається з відпусток до роботи. В цілому, це час коли треба зібратися з думками, щоб йти вперед і далі 🍁", — написала дівчина.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наразі про стан матері Анни відомом доволі мало. За даними ЗМІ, у Анастасії Заворотнюк хвороба перейшла у стадію ремісії, і зараз зірка знаходиться у себе на дачі у Підмосков'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.