Екзотична зовнішність та неповторний стиль зірки "жіночого кварталу" Еліни Мбані зробили її фавориткою величезної кількості шанувальників. Сама дівчина родом з Вінниці. До того, як почати зніматися в гумористичній передачі "Жіночий Квартал" у Олени Кравець, Еліна встигла засвітитися в таких телевізійних проектах, як "Голос країни", "Х-фактор" і "Ліга сміху". Співачка, актриса і модель активно веде свій блог в Instagram, регулярно радуючи шанувальників яскравими світлинами

Нещодавно Еліна відвідала Межигір'я, де раніше розташовувалася резиденція колишнього президента України Віктора Януковича. Знаменитість похвалилася знімком, де сидить на колінах біля ставка в чорній майці і білосніжних шортах, підставивши точені плечі ласкавому серпневому сонцю.
Судячи з підпису до фотографії, Еліна трохи соромиться того, що поїхала в Межигір'я. Про це говорить смайлик з фейспалмом в її підписі до фото.

Все-таки, президент-втікач залишив після себе не найкращий репутаційний відбиток. Але Межигір'я від цього не перестало бути прекрасним місцем для прогулянок і фотосесій.

"Межигір'я ☺ ️ але дужедужедуже гарно))))", — написала Еліна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Еліна Мбані поділилася в мережі дуже пікантним і відвертим фото, на якому показала свої пишні жіночі принади.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Еліна Мбані з "жіночого кварталу" розповіла, як проводить час в домашній ізоляції.

Також " Знай.ua" писав, що красуні з "жіночого кварталу", Дядя Жора та інші зірки засвітилися на прем'єрі фільму"Ангели Чарлі".