Відомий кулінар і ведучий проекту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво зізнався в любові до України і в День незалежності України назвав 10 речей, за які любить нашу країну. Відповідний пост він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"10 РЕЧЕЙ, ЗА ЯКІ Я ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ

🌾 Люди. Така кількість красивих жінок я не бачив ніде в світі.

🌾 Їжа. Нещодавно я зізнався в коханні Херсонським томатам. Але ж це не все: огірки, капуста, кавуни, абрикоси, полуниця. Все таке запашне, що голова йде обертом, а страви виходять шедевральними.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

🌾 Пейзаж. Я обожнюю подорожувати, бачив багато чудових місць. Але є щось особливе в українських полях і лісах", - пише Ектор.

Шеф-кухар зазначає, що українцям дуже пощастило, що в умовах карантину є можливість купатися в морі і не виїжджати з країни.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

"🌾 Почуття гумору. Цього в українцях не відняти. Немає такої життєвої ситуації, з якої б ви не виходили з посмішкою.

🌾 Традиція. Вони у всьому: в їжі, в святах, в одязі. І всі такі красиві, бережіть їх будь ласка, і надалі.

🌾 Характер. Це я навіть не про окремих людей, хоча в моєму оточенні лише сильні і сміливі люди. Я маю на увазі характер нації. Навіть гімн України просякнутий силою і любов'ю до свободи і незалежності.

🌾 Особа. Можливо, я дуже щаслива людина, але я ніколи не зустрічав на своєму шляху жадібних українців. Ви завжди так Гостинні, так добрі навіть до незнайомців, що це мене вражає вже більше 11 років.

🌾 Можливість. Країна, що розвивається випускає молодих фахівців і дає можливість доя розвитку. На власному досвіді можу сказати, що все-таки Україна-країна можливостей!

🌾 Радість і веселощі. Уміння радіти і створювати свято кожен день-як в це можна не закохатися?",- стверджує Ектор.

Ектор запропонував українцям доповнити і зробити пост найпатріотичнішим і привітав зі святом всіх нас.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, суддя "Майстер Шеф" зворушив зізнанням про Україну.

Як повідомляв Знай. ua, рецепт кремового сніданку від Ектора.

Також Знай. ua писав, що суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився трепетними почуттями до України.