Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка запала в душу покійному нині Х'ю Хефнеру, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами та еротичними фотосесіями.

Читайте Знай в Google News!

У своєму Instagram-акаунті зіркова красуня часто публікує відверті знімки. Цього разу Даша поділася пікантними кадрами з морського курорту, на яких позує в цілісному купальнику тілесного кольору на кам'яному причалі. Цікаво, що на купальнику красувалося безліч написів, один з яких: "Моє тіло, моє полотно".

"Увага, увага! Людина на прізвище Бонд, підійдіть, будь ласка, на ресепшн, на Вас чекають! Повторюю, на Вас чекають!"- кумедно підписала знімки Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До слова, підписники залишилися в захваті від нової фотосесії артистки і засипали її компліментами в коментарях.

"Фігура!", "Просто ВАУ!", "Чоловічий голос збоку: "Це я Бонд, я!! Бондаренко!!!")))", "Ти красива жінка❤️❤️❤️"," Бонд скоро🎈", "Біжу)))🔥", "Ідеальна дівчина Бонда🔥", "Так і закохатися можна", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Астаф'єва показала свої груди класикам.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва розбурхала фантазію фанатів спокусливим чином.

Також портал Знай.uа писав, що екссолістка NikitA в сексі-білизні навчила українок прийомчикам спокушання: "Надихає".