Популярна українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно в цьому Instagram-акаунті продемонстрували, як знаменитість пересувалася між концертами в День Незалежності України. Так, в кадрі Тіна позує у відвертому святковому вбранні, яке підкреслило її пишне декольте, разом зі своєю командою в машині. Таким чином артистка встигала на кілька заходів відразу.

"Головне встигнути😉 між локаціями️️ 🏃‍♀️", - йдеться у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

До слова, шанувальники навіть намалювали для кумира портрет, де вона зображена в тому самому вбранні з металевих намистин.

У фанатському акаунті співачки також опублікували відео зі святкових концертів, на яких виступала Кароль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль показала, в чому виступить на День Незалежності України.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала на честь Дня Незалежності України підкорила не тільки голосом, а й божественним декольте: "Наречена".

Також портал Знай.uа писав, що Джамала, Кароль, Матвієнко та Зібров переспівали "Червону руту" Ротару.