Модель Айрленд Болдуін, яка є дочкою американської актриси і власниці премії "Оскар" Кім Бесінгейр і коміка, письменника Алека Болдуіна, була пограбована і побита.

Читайте Знай в Google News!

Цей інцидент стався вдень на парковці. Айрленд була побита жінкою, яка перебувала під дією наркотиків. Вона відібрала речі моделі, сіла в машину до хлопця і поїхала в невідомому напрямку. Свідки допомогли відшукати і покарати злодійку, повернувши частину речей.

Дівчина показала синці на обличчі, що залишилися після побиття. На фотографіях можна побачити розбиту губу і садно під правим оком.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Це сталося в торговому центрі Нью-Йорка. Наркоманку та її чоловіка, завдяки показанням свідків, швидко відшукали. Поліцейські сказали дівчині, що напади зараз відбувається нерідко через відсутність коштів через пандемію коронавірусу. Роботу знайти важко і люди вдаються до таких заходів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Малороскохохляцьке сміття" : у Ірми Вітовської "зірвало запобіжник" від новин.

Як повідомляв "Знай.ua", "Сукня жахлива, а вдома зла і c*кса немає", — стиліст Пугачової облив помиями Ротару.

Знай.ua писав, Сердючка з мамою показали свого Роднулю і заінтригували поповненням. День українського прапора відзначає кожен поважаючий себе патріот. Не залишився осторонь і знаменитий музикант і продюсер Андрій Данилко, більше відомий завдяки амплуа провідниці Вєрки Сердючки.