Відомий співак, народний артист України Павло Зібров активний користувач Instagram, де часто підігріває інтерес публіки до своєї персони. Артист радує шанувальників яскравими фотографіями та відео зі свого особистого і творчого життя в соцмережі.

Читайте Знай в Google News!

І цей раз не став винятком – він показав кумедні кадри, на яких позує з українською співачкою Ніною Матвієнко. Ймовірно, короткий ролик повинен був стати пам'ятною фотографією з концерту на честь Дня Незалежності.

Однак щось пішло не так, автор відео голосно запевняє: "Таке фото ви ніде не побачите". Замість цього вийшов смішний ролик, який вирішив опублікувати Зібров на пам'ять.

"З Ніночкою Матвієнко", - написав виконавець пісні "Хрещатик".

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Ви найкращі 👏❤️🙏", "Красаучик", "Наша українська гордість і краса! 😍 😍 😍",- написали в коментарях під фото шанувальники артиста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, велелюбний Павло Зібров чіплявся до Олі Полякової на 45-річчя Наталії Могилевської, поки дружина Марина сиділа поруч.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала, Кароль, Матвієнко та Зібров переспівали "Червону руту" Ротару в День Незалежності України.

Також портал Знай.uа писав, що головний вусань країни Павло Зібров розповів, як колись виступав на сцені за кабана.