Український зірковий ректор Михайло Поплавський, який прославився на всю країну пристрастю до молодих студенток, знайшов собі ще одне цікаве заняття. Михайло Поплавський навідався в гості до студії "Квартал 95", де презентував свої нові пісні, а також заінтригував шанувальників номером з Євгеном Кошовим.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Поплавського в мережі Instagram.

"Запалюємо разом зі студією "Квартал 95". Прем'єра моїх пісень, сватання @evgenii.koshevoi і багато гумору в новому випуску "Квартал 95" на телеканалі 1+1! Вже зовсім скоро! Не пропустіть! Буде гаряче.", - підписав публікацію Михайло Поплавський.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто також нагадати вельми цікаву новину про те, як Поплавського спіймали на гарячому київські копи. Пан Михайло Поплавський побіг за кропивою на Бессарабський ринок, а машину свою кинув просто в лівій смузі для руху. Поліцейські виявилися не фанатами творчості Михайла, а тому виписали постанову.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Героя парковки" Поплавського оштрафували в Києві: "Побіг за кропивою".

Як повідомляв Знай.uа, Поплавський пританцьовуючи перевтілився на студента і пройшовся під ручку з юною красунею: "А ти готовий?".

Знай.uа писав, "Ловелас" Поплавський показав свій "жіночий арсенал" на 15 красунь: рожеві платтячка і масочки.