Український зірковий ректор Михайло Поплавський, який прославився на всю країну жагою до молодих студенток, знайшов собі ще одне цікаве заняття. Тепер ректор Київського національного університету культури і мистецтв шукає, кому можна віддати свої гроші, аж 1000 гривень за оригінальний підпис до нової публікації в мережі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Поплавського в мережі Instagram.

"Придумайте свій підпис під це відео. Мій варіант: "Бачу, як абітурієнти подають документи в університет культури". Автори найкреативніших 3-х підписів отримають від мене 1000 гривень!", - пише Михайло Поплавський.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Буквально за кілька годин, свіже відео Михайла Поплавського зібрало понад 30 тисяч переглядів і десятки підписів. Ми покажемо найпопулярніші з них: "Коли подала документи в КНУКіМ на бюджет і чекаєш своїх результатів"; "Люцифер мистецтва"; "коли попросив маму купити щось смачненьке і чекаєш її з магазину"; "Від сала бородавка в штанях росте"; "Слідкую щоб коронавірус не підходив до університету".

Варто також нагадати вельми цікаву новину про те, як Поплавського спіймали на гарячому київські копи. Пан Михайло Поплавський побіг за кропивою на Бессарабський ринок, а машину свою покинув просто в лівій смузі для руху. Поліцейські виявилися не фанатами творчості Михайла, а тому виписали постанову.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Поплавський пританцьовуючи перевтілився в студента і пройшовся під ручку з юною красунею.

Як повідомляв Знай.uа, "Ловелас" Поплавський показав свій "жіночий арсенал" на 15 красунь: рожеві платтячка і масочки.

Знай.uа писав, напівголі студентки вже не допомагають: Поплавський готовий платити.