Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, зроблених під час її виступу на Софіївській площі на честь 29-го Дня Незалежності України 24 серпня. Так, артистка разом з такими культовими зірками, як Джамала, Потап, Руслана, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Ніна Матвієнко, Оля Полякова, Сергій Бабкін, та іншими, підготували подарунок нашій Батьківщині, виконавши попурі з 42 легендарних композицій.

Для шоу Тіна вибрала особливу сукню, що складається з 15 500 металевих намистин від дизайнера Олени Романової. До слова, вага вбрання цілих 6 кілограм, на його пошиття пішло 180 годин. Сукня вигідно підкреслила фігуру красуні, сталевий прес, стрункі ноги і масивні груди в глибокому декольте.

Фоловери залишилися в захваті: "Тіііі,можна було обійтися останнім фото!😂 💜 🙈 🙈 🙈Аж серце з ритму вийшло😂 🙈 🔥", " Тін, одне мучить питання. Сліди сильні залишилися на тілі від намистинок?🤔 ", "Шикарно захоплююся вами!", "Королева️️", "така ніжна 🌸", "чарівна 😻", "лялечка️".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.