У Марата Башарова ніяк не складається сімейне життя. Він вже був одружений двічі, і обидва рази справа закінчилася гучними скандалами з подальшим розлученням. І зараз його шлюб з третьою дружиною, Єлизаветою Шевирковою, під загрозою розвалу.

Дружина вимагає розлучення, і відмовляється навіть слухати Башарова. Однак у своїх дітях Марат душі не чує, і часто публікує свіжі фотографії з ними.

Зараз Башаров проводить максимальну кількість часу зі своїми дітьми. Від першого шлюбу у Марата залишилася дочка Амелі, а від третього у Башарова син – Марсель. Башаров обожнює своїх дітей і робить все можливе для того, щоб вони були щасливі. Свіже фото з дітьми він опублікував з власного Дня народження.

На фотографії можна побачити обох його дітей-Амелі і підрослого Марселя. Фанати навіть не впізнали його старшу дочку. Фанати відзначили, що його старша дочка виглядає набагато старше свого віку. Однак шанувальники впевнені, що діти дуже схожі на свого батька.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Башаров зізнався в найнижчому вчинку - "Звичайно, я бив своїх дружин".