Популярна співачка Наталія Могилевська поділилася кадром з гримерки після святкування Дня Незалежності.

Знімок біля дзеркала зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На ньому видно, як співачка в малиново-помаранчевому вбранні знімає прикраси, судячи з усього, після зйомок святкового попурі, що став скандально відомим.

"Як я люблю повертатися в гримерну і з почуттям приємної втоми знімати прикраси, поступово перетворюючись на звичайну дівчину, яка також як і все живе зі своїми думками, переживаннями і мріями...іноді нездійсненними

У вас є вчинки про які ви шкодуєте? Якщо у вас була можливість, поміняли б щось у своєму житті або залишили так як є? Про що мрієте?"- підписала свою фотогорафію Могилівська.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Шанувальники в коментарях поділилися своїми думками з цього приводу, розповіли про свої мрії, переживання і розповіли, які моменти минулого хотіли б змінити.

Однак серед нешкідливих життєвих історій знайшлися і гнівні висловлювання хейтерів. Ті критикували участь Могилевської в шоу на Софіївській площі в Києві, назвали її наряд несмаком, а саму ідею попурі - ганьбою і оскверненням.

"Ето бьіл (вчора) ганьба і ...навіть осквернення...це ніби Борька Моєсеев ...вів концерт у Кремлі ...на честь...7мая...питання-ви вирішили все показати своє справжнє обличчя або такий формат у замовника...але це бьіло фу однозначно...в цілому концерт...і ваш подарунок Осадчій..."

"невихованість і відсутність такту була на Дні незалежності .Махати перед українським народом і перелити своєю старою ваг*ною могла тільки Могилевська"

Нагадавши, nясли ліжко і котилися зі сміху: як знімали культову радянську "Інтердєвочку".

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Беззуба" Марічка Падалко захворіла коронавірусом.

Також "Знай.uа" писав, що син Нагієва кардинально змінився, тепер у тата є принц-вистачить одного лише погляду.