Телеведуча популярної програми "Світське життя" Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. 25 серпня знаменитість виставила серію трепетних знімків з чоловіком Юрієм Горбуновим, який святкує своє 50-річчя.

Для святкової фотосесії подружжя вибрали класичні білі костюми. Цікаво, що Катя одягла жакет на голе тіло, прикрасивши шию вишуканим кольє. А Юрій доповнив образ чорною сорочкою з візерунком і чорними лоферами.

"Як співають класики :) "Це найкращий день мого життя" доречі, цю пісню вчора теж співали :) @gorbunovyuriy ще раз з ювілеєм, ти доводиш, що пігулку молодості вже вигадали :) я дуже переживала, але все вийшло", - зворушливо підписала фото ведуча.

Варто відзначити, що щаслива парочка познайомилася ще 6 років тому на зйомках шоу "Голос країни", в 2017 році зіграли скромне весілля, про яке знали лише рідні та близькі, а зараз разом виховують маленького сина Івана.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Настя Каменських виставила трепетні архівні кадри з телеведучим Юрієм Горбуновим, чоловіком Катерини Осадчої, зроблені кілька років тому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катя Осадча креативно привітала чоловіка Юрія Горбунова з ювілеєм: "Наше подвійне свято".

Також портал Знай.uа писав, що Бабкін, Тіна Кароль і дизайнер Зеленської зібралися разом, щоб позбавити Осадчу найціннішого.