Ще в березні 2020 року стало відомо про те, що у 69-річної Надії Бабкіної з'явилися нові відносини. Причому Бабкіна пішла по стопах Алли Пугачової, і теж вважала за краще обранця молодше. Євген Гор-відомий російський співак. Незабаром зоряна пара одружилася, і зараз щаслива в шлюбі.

Однак 22 серпня Євген Гор налякав своїх шанувальників, виклавши в соціальній мережі дивну фотографію.

На фотографії були відображені ноги Гора в компресійних панчохах. "Ну тепер можна і в балет", підписав фотографію чоловік Надії Бабкіної. При цьому на задньому тлі чітко видно, що виконавець знаходиться на лікарняному ліжку. Користувачі стривожилися не на жарт, і моментально почали "завалювати" артиста тривожними питаннями: "що з вами сталося?", "Що сталося?”. Однак все виявилося не так сумно.

Євген Гор заявив, що насправді нічого страшного не сталося. Виконавець прийняв рішення зробити пластичну операцію. Співакові усунули дефект носової перегородки. Гор зазначив, що операція пройшла абсолютно успішно, тому шанувальники змогли зітхнути спокійно. Ніяких слідів дійсно не залишилося, Євген відчуває себе відмінно.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадавши, чоловік відгодував до 100 кг, а тепер незадоволений – як на "модному вироку" обтесали зайве 48-річної пампушки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Модний вирок" перетворив вчительку в спекотну красуню – беріть на замітку.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кім Чен Ину винесли наймиліший Модний вирок-зухвалий бандит.