Ігор Крутой-один з найвідоміших російських композиторів. Його пісні звучали мало не у половини зірок російської естради.

Однак Ігор Крутой успішний не тільки в російському шоу-бізнесі. Ігор і його дружина Ольга – одна з найпопулярніших пар російського шоу-бізу. Вони разом вже 25 років, і живуть душа в душу. Однак головна прикраса сімейства з'явилося на світ в 2003 році – дочка Ігоря та Ольги Олександра, яка нещодавно відсвяткувала своє 17-річчя.

Крутий виклав фотографію своєї дочки, і вся мережа прийшла в захват. Фанати були в повному захваті. Шанувальники Крутого захопилися красою його дочки. І дійсно, у прекрасної пари – чарівна дочка, яка вже скоро стане зовсім дорослою.

Також сім'я виховує і ще одну дочку-Вікторію. Віка-дочка Ольги від першого шлюбу. Однак Ігоря Крутого це абсолютно не бентежить. Крутий дуже любить всю свою сім'ю і пишається тим, що у нього така приголомшлива дружина і такі прекрасні доньки.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, фанат Путіна Сєров злив архівні кадри з молодості: прокинувся з чоловіком на лавочці.

Знай.uа писав, колишній королевою Миколаїв показав таємничу супутницю: Дельфін забув русалку і скинув 20 років.