Володимир Остапчук-відомий український шоумен і резидент українського "Камеді". Він відомий не тільки на телебаченні і радіо, його кар'єра цілком успішно розвивається і в напрямку сольних концертів.

Остапчук організовує власний стендап-концерт. Більш того, він пропонує людям виграти безкоштовний квиток на цей захід.

Запрошення він супроводив одним зі своїх жартів. "Мій син має громадянство Канади. Він отримує близько 800 доларів на місяць допомоги від держави, звичайно. Тобто чисто технічно, на карантині мене прогодував мій дворічний Еван", – так почав свій пост із запрошенням на концерт. "Ще більше" незручного "гумору на моєму першому стенд-ап вже 4.09 в @syndicate.tf", - написав Остапчук. Посилання на покупку квитка є в профілі Володимира в Instagram.

Також він запропонував своїм шанувальникам виграти квитки на концерт. Для цього необхідно бути підписаним на сторінку Остапчука в Instagram, відзначити під його постом людину, з якою збираєтеся піти на стендап-концерт, і зробити репост запису. Визначення переможця буде 28 серпня в stories Остапчука.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єфремов заявив, що не був за кермом у момент смертельної ДТП: "як кажуть у кіно..."

Як повідомляв " Знай.ua", сексуальна інженер аерокосмічної галузі влаштувала вологу фотосесію і засвітила соски.

Знай.us писав, що Даша Астаф'єва перетворилася на рятувальницю Малібу.