Лариса Гузєєва опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію з найкращою подругою. Її кращу подругу звуть Ія Нінідзе, їх дружба тягнеться ще з давніх часів. "Нашій дружбі сто років в обід. Моя улюблена Небесна Ластівка", - так підписала фотографію Лариса Гузєєва. Цей знімок особливо цікавий тим, що фотографія – архівна, і це ексклюзивна можливість побачити, якою була ведуча "Давай одружимося" в молодості.

Модна зачіска того часу з довгою чубчиком, красиві риси обличчя і дуже яскраві очі, які дивляться з чорно-білої фотографії. Незважаючи на те, що фото нецветное, можна визначити, що в той момент у Гузеевой явно були світле волосся, а у її подруги ІІ Нінідзе, як і у більшості грузинських дівчат, волосся явно чорні, як смола.

Ія Нінідзе була зіркою фільму"Небесні ластівки". Виходячи з того, як підписала фотографію Лариса Гузєєва, Їхні стосунки з Нінідзе дійсно дуже теплі, і вони збереглися навіть через десятиліття. Користувачам дуже сподобалася раритетна фотографія. Всього за 7 годин публікація Лариси Гузеевой набрала більше 72 000 лайків.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Лариса Гузєєва пояснила, чому красуня-дочка відмовилася ставати актрисою.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ІА " писав, Береза звернувся до Зеленського через заручників у Луцьку: "від психа до Путіна".