У київському Палаці "Україна" відбулися зйомки свіжих випусків шоу "Вечірній Квартал". Захід проходив з дотриманням карантинних заходів, без публіки в залі, та без Олени Кравець на сцені.

Про це повідомила прес-служба телеканалу 1+1.

"За кілька днів до зйомок аналіз нашої Олени, на жаль, показав позитивний результат на Covid-19, так що в найближчих ефірах її не буде. Сумно, але такі наші реалії – ніхто не застрахований від цього вірусу. Благо, у всіх інших акторів і членів знімальної групи результати тестів - негативні," - сказав актор студії Євген Кошовий.

Фото: прес-служба телеканалу 1+1
Фото: прес-служба телеканалу 1+1

У нових випусках Олену замінятимуть відразу чотири актриси "Жіночого Кварталу", а саме – Ірина Сопонару, Ольга Жуковцова, Анастасія Оруджова і Валерія Товстолес.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Безумовно, це дуже хвилююче і відповідально – замінювати саму Олену, та ще й у "Вечірньому Кварталі". Це в "Жіночому Кварталі" ми - на своїй території, а тут – відчуття, що ми з дівчатами - хоч і бажані гості, але на чужому весіллі", – сказала актриса Ірина Сопонару.

У зйомках також взяли участь і популярні зірки – NK, MONATIK, The Hardkiss, Jerry Heil, DZIDZIO, Оля Цибульська, Олег Кензов, Михайло Поплавський. Вони представлять як відомі композиції, так і ексклюзивні прем'єри пісень. За традицією телешоу, виконавці також зіграють яскраві ролі у мініатюрах разом з акторами проекту.

Нагадавши, трясли ліжко і котилися зі сміху: як знімали культову радянську "Інтердєвочку".

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Беззуба" Марічка Падалко захворіла коронавірусом.

Також "Знай.uа" писав, що син Нагієва кардинально змінився, тепер у тата є принц-вистачить одного лише погляду.