"Холостяк" Микита Добринін любить публікувати на своїй сторінці в Instagram свої думки і міркування про життя. Крім того, він часто публікує статті людей, яких вважає авторитетними. Зокрема, він опублікував статтю психолога, який йому імпонує, де йшлося про маніпуляції людьми. Про що ж говорилося в пості, опублікованому Добриніним?

У статті, яку виклав на своїй сторінці Добринін, говорилося про 5 головних фразах людей, які намагаються маніпулювати вами. Мабуть, з ними стикався кожен. Зокрема, мова йде про наступні фрази.

1. Ти все перебільшуєш.
2. Не драматизуй.
3. Ти занадто близько все приймаєш.
4. Ти мене неправильно розумієш.
5. Ти не в своєму розумі / п'яний / ревнуєш / без розуму від мене і тд.
У фіналі статті йдеться про те, що кращий спосіб позбутися від маніпуляцій – припинити всі контакти з маніпуляторами, заблокувати їх скрізь, де тільки можна і забути раз і назавжди.

Користувачам сподобалася публікація Добриніна. Всього за 2 години запис набрала понад 19 тисяч лайків. "Оооох як знайомо", "дуже корисні поради", " Ох, як до речі мені ці рядки. Спасибі", - так коментували публікацію Добриніна користувачі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадавши, переможниця "Холостяка" поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю в найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.