Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала спекотне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Дорофєєва відображена, мабуть, у дворі власного будинку у незвичайному вбранні. На ній чорні латексні штани цікавого фасону і бежевий топ, який практично зливається зі шкірою, і поверх якого вона одягла щось схоже на портупею. Її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона нагнула голову дивиться в підлогу. При цьому в підписі до кадру Надя грайливо написала: "Кому там що не подобається – підходь, покараю". Фанати кинулися активно обговорювати нове фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись її яскравим образом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще