Український комік і шоумен Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, поміркував, як краще відпочивати від дітей, чи з дітьми. Про це артист написав на своїй офіційній сторінці в Instagram, прикріпивши яскраве сімейне фото з відпочинку у Туреччині.

Читайте Знай в Google News!

Хтось відпочиває сам або парою або з друзями або з сім'єю від сім'єю, 44-річний шоумен розповів про традицію відпочивати з дітьми.

"Всі різні і всі вважають за краще відпочивають по своєму. У нашій родині є традиція 🙌 ми завжди їздимо у відпустку або на відпочинок або в тури... тільки всією сім'єю і бажано з повному складі. Це наш закон 👨 👩 👧 👧 і це дійсно особливий час для нас. 😛 Зараз ми знаходимося в Туреччині в #RixosSungate і літаємо сюди вже кілька років поспіль) нам тут подобається", - пише дядя Жора.

Варіант приїхати удвох, наприклад, щоб залишити дітей і самим вирватися-навіть не розглядається.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Так, іноді на пару днів ми з Наташею можемо вирватися в романтик тріп і удвох ☺ ❤ ️ але якщо мова про відпустку, то тільки всією сім'єю і тільки з дітьми. Чому для мене і нас це так важливо? 🤔 Тому, що час летить непомітно і швидко, діти швидко ростуть. Зовсім скоро вони переключаться на свої компанії і будуть відпочивати і літати зі своєю компанією... з друзями..", - додає шоумен.

За його словами, вони з дружиною хочуть подарувати максимум дитинства 🤩, щоб вони подивилися світ разом з нами 🌎 🌏 🌍 щоб вони згадували незабутні яскраві моменти ... Америку, Діснейленд, морський круїз, студію Universal Pictures, поїздки на Концерти в Європу, Емірати або відпочинок в Туреччині або Єгипті і тд .... з татом і мамою ☺ ️ а не Instagram і Тік Тік залишившись вдома під опікою з бабусями.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий комік після інсульту і лікарні вразив зізнанням - "Відмотав строк, тепер свобода".

Як повідомляв портал "Знай.ua", дядю Жору терміново госпіталізували після інсульту, у якому стані комік. Популярний комік Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, потрапив у лікарню після інсульту.

Також "Знай.ua", Польща надала привілеї українським заробітчанам – хто зможе перетнути кордон без двотижневої ізоляції. Україна і Польща спростять процедуру перетину кордону