Відомий український ведучий на радіо "Люкс ФМ", а також засновник і провідний YouTube-каналу "Слава+" Слава Дьомін здивував українців. У своєму Instagram він часто радує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно Слава показав у соцмережі кумедне фото, на якому постав у досить оригінальному образі.

Зірковий красунчик прикинувся українською Кончітою Вурст. Так, на фото Дьомін сидить на бордюрі в шляпі, сукні, малинових колготах і босоніжках на каблуках. Під шляпою у Слави брюнетна перука, а сам шоумен загадково дивиться в далечінь. Темна борода дуже нагадує образ епатажної Кончіти.

Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати новий образ улюбленого ведучого, його засипають компліментами і жартами з приводу грудей в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Какая красота😁", " Сильно красивый! 🔥🤣 ", "Девочки на Окружной уже не те☝️🤨😂😂😂😂😂", "Позитивный как всегда, спасибо👏👏👏👏", "Мадам Дьомкіна🤣", - пишуть користувачі.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

    Нагадаємо, відомий ведучий влаштував "перформанс" в центрі Києва.

    Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відомий ведучий пообіцяв скинути вагу і розповів про свою дієту, спробуйте і ви.

    Також портал "Знай.ua" писав, що зірковий ведучий Слава Дьомін зібрався худнути і поділився ефективним рецептом.