Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавну серію кадрів, позуючи з водієм маршрутки з шоу "Le Маршрутка" Богданом Богдановичем (Ігорем Новінчуком).

Так, артистка і її товариш позували біля басейну, прикинувшись однією незвичайною людиною з головою Лесі і тілом Богдановича, які зовсім не підходили один одному. Красуня поспішила повідомити радісну новину-зовсім скоро, цієї осені, стартує другий сезон "Le Маршрутка" на "Новому" каналі.

А ось численні шанувальники, які запам'ятали Лесю за тревел-шоу "Орел і Решка" мріють, щоб красуня повернулася в проект, адже днями телеведуча Регіна Тодоренко, з якою Нікітюк працювала дуетом, заявила про зйомки нового сезону з її участю. Сама ж Леся на один з коментарів відповіла, що не готова піти на такий крок, адже цього разу "Орел і Решка" буде повністю присвячений Росії та її містам. Таким чином українська знаменитість нарешті розставила всі крапки над "і".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

я знаю, але по Росії я поки не готова кататися 😁

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше