Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка отримала славу, виступаючи в складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артистка показала, як любить проводити час з сином у неділю.

Читайте Знай в Google News!

"недільний денс, з одним знайомим хлопцем", - написала Альбіна.

У ролику Джанабаєва танцює разом зі своїм подорослішав сином Лукою від Валерія Меладзе. Хлопчик стоїть спиною до камери, а шанувальники відзначили, що Альбіна рухається набагато розкутіше, ніж він.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Однак фанати відзначили, які вони Кльові і класні танці влаштували, а деякі і зовсім пішли танцювати за прикладом зіркової сім'ї і таким чином піднімати собі настрій в похмурий день.

"Мама активніше буде", "Класні", "мене теж розгойдало", "красива Мама, такий чудовий синок", "які Класні😍", " Кайф!!!! Теж танцюю весь день", "Кльові танці, не вистачає тільки Валери на задньому плані", "Лука по-моєму трохи в шоці від ваших танців", "Лука з кісток дуууже схожі😁 Близнюки з різницею в більше 10-ти років", "Бухая чи що?", "Які ви Класні 😻 тепер не дивлячись на жахливу погоду за вікном, настрій співати і танцювати❤️", " я пішла танцювати 😂", " о, класно, теж так хочу!!! Альбіна супер рухлива, синок молодець! А Валера за камерою повторює рухи?", "О боже, яка милота", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 41-річна екс-віагрянка Джанабаєва похвалилася фігурою, якій позаздрять всі.

Як повідомляв Знай. ua, розкрито таємницю 20-річного романа Меладзе і Джанабаєвої.

Також Знай. ua писав, що Джанабаєва занудьгувала в шлюбі з Меладзе і згадала "ВІА Гру", пальто ледве прикриває голе тіло.