Всесвітньо відома американська співачка Леді Гага здивувала шанувальників новою фотографією. На ній вона оголена залізла в крижану ванну. І зробила це не просто так.

Відповідне фото з'явилося в Instagram знаменитості.

Читайте Знай в Google News!

Леді Гага на офіційному акаунті опублікувала фотографію, на якій позує в металевій ванній, яка повністю наповнена льодом. При цьому з одягу на артистці в цей момент знаходиться тільки захисна маска. А ось від купальника вона вирішила відмовитися.

У підписі до знімка вона поставила тільки хештег # vmas. Ці літери є абревіатурою церемонії MTV Video Music Awards.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Таким чином співачка дала зрозуміти, що налаштована серйозно і навіть заколяє свій організм і готується до участі в заході.

До слова, MTV Video Music Awards відбудеться 30 серпня в Нью Йорку. Саме Леді Гага стала лідером за кількістю номінацій премії разом з Аріаною Гранде-обидві виконавиці представлені в дев'яти категоріях.

Шанувальники в коментарях залишили масу компліментів і відзначили, яка вона смілива, що зважилася на такий вчинок.

Нагадавши, мільйонерка Леді Гага кинула старого батька з боргами в розпал карантину.

Як повідомляв Знай. ua, Леді Гага після самоізоляції похвалилася пухкеньким животиком.

Також Знай. ua писав, що Леді Гага, Мадонна і Нікі Мінаж стали жертвами хакерів, під загрозою всі особисті листування зірок.