Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як для себе визначає правильне харчування. І це не дієти, не позбавлення, не вміння протриматися 16 годин, тому що це круто працює...

Відповідний допис Єфросиніна опублікувала у своєму Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

За її словами, ПП-це в першу чергу, усвідомленість. Уміння чути себе і свої і тільки свої відчуття...

"Тобто я абсолютно точно усвідомлюю, що всякого роду насильство над собою в харчуванні - це дикий стрес. А стрес знищує організм похлеще картоплі фрі. А ось розуміння, що ти виключаєш щось з раціону, тому що саме Ти будеш відчувати себе краще, енергійніше і здоровіше-це ніколи не буде викликати тиск на психіку. Довгі роки я вчилася цієї усвідомленості. Вчилася розпізнавати, як саме мій організм реагує на кожен продукт, який я в нього "закладаю", - зазначає телеведуча.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Маша Єфросиніна, фото: instagram.com/mashaefrosinina
Маша Єфросиніна, фото: instagram.com/mashaefrosinina

Крім своїх відчуттів, Маша довіряє обстеженням. Наука і медицина посунулися вперед дуже сильно: сьогодні ми знаємо багато про глютен, лактозу та інші фактори впливу на організм, які були для наших бабусь не інакше ніж "напевно, з підлоги підняла і з'їла, ось і нетравлення".

І, звичайно, великої поваги заслуговують продуктові бренди, які йдуть в ногу з розвитком медицини і більш усвідомленого ставлення людини до свого здоров'я!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Єфросиніна розповіла про муки довжиною в півроку, ліки знайшлися не скоро: "Діє, як укол дофаміну".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Єфросиніна показала те, про що боїться вголос говорити кожна жінка: "Лоскочіть вашу..."

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.