Відомий американський актор Маколей Калкін 26 серпня святкує день народження. Зірці "Сам удома" виповнилося 40 років!

Читайте Знай в Google News!

До слова, цей фільм не взяв ніяких престижних нагород і премій. Незважаючи на це його не дивився тільки ледачий. Всі новорічні свята цей фільм дивиться весь світ по телевізору. Потім з'явилася друга частина "Сам удома", але вона була менш успішною.

Менеджером Маколея став його батько. Але чоловіка цікавили тільки гонорари, які отримував син. На жаль, сама кар'єра йому була байдужа.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також актор був частим гостем у "Неверленді" Майкла Джексона. І коли йшли суди над співаком, юний актор виступав як свідок. Він розповів, що Джексон його не чіпав. Також Калкін є хрещеним батьком доньки знаменитого співака.

Після успіху в кіно у Калкіна почався темний період у житті. Він вживав заборонені препарати. Одного разу у нього навіть було передозування, але, на щастя, він вижив.

"Сам удома"

"Сам удома-2"

"Багатенький Річі"

"Дядечко Бак"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, діти з "Сім'ї Аддамс", "Сам удома" і "Парку Юрського періоду": на кого перетворилися маленькі зірки 90-х.

Як повідомляв портал Знай.uа, актор-близнюк з "Няньок" помер напередодні дня народження.

Також портал Знай.uа писав, що після наркотиків, депресії та думок про суїцид Маколей Калкін нарешті повернеться в кіно.