Одна з найпопулярніших екс-учасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле фото, а в підписі до нього підняла важливу тему домагань до жінок. Як видно, Раміна відобразила себе в ліфті, перед камерою вона з'явилася в стильному вбранні. На ній модна леопардова спідниця і чорний атласний топ, поверх якого вона накинула світлу сорочку. Свій образ красуня доповнила цікавою сірою сумочкою.

Читайте Знай в Google News!

"Страшно жити в світі, де жінка ненавидить жінку і геть відсутня Глобальна жіноча солідарність! Нещодавно потрапила в фейсбуці на пост, де актриса виставила фото дорослого чоловіка-актора на фейсбуці і пише, що під час дублів він ліз до неї в труси, домагався. Вона не зупинила зйомку, не забила тривогу, але коли усвідомила те, що відбувається, написала пост. Внизу коментарі від хлопців зі знімального майданчика, які переглянули кадри і підтверджують її слова. Чому вони не зреагували на місці, теж питання, але я не про це.

Я прочитала безліч коментів від жінок: "сама винна", "нікому не потрібна, вирішила так пропіаритися", "бреше" і т.д. Ви розумієте, як взагалі складно визнати, що ти стала жертвою домагань, що ти не зреагувала оперативно, що потрібно взяти себе в руки, піти в поліцію, написати пост, почати публічні розгляди. І у відповідь отримати: "винна сама". Як говорив Лабковський в нашому інтерв'ю: "якщо лежить голий чоловік, його обов'язково потрібно трахнути?». У випадку з жінкою-так, скоріше за все голу п'яну жінку чекає те, що не зроблять з чоловіком. І потім скажуть: "Сама винна", - написала Раміна в підписі до кадру.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.