При тому, що суспільство щосили прагне до демократичності і так званого "боді позитиву", до повноцінного прийняття людей із зайвими кілограмами йому далеко. На жаль, дуже часто люди "плюс сайз" стають об'єктами насмішок і стикаються з дискримінацією. Навіть якщо ніхто не пропонує їм скинути вагу безпосередньо, повнота поставлена мало не як антонім до слова "краса". І тут два виходи-прийняти і полюбити себе таким, який є і не давати своє тіло в образу, або піти на поводу у суспільства і змінитися за допомогою дієт, фізичних навантажень, в складних випадках — хірургії, і т. д.

Коли Інна Воловичева прийшла на проект "Дом-2", то була дуже повною. До того ж, її зовнішність була далеко не модельною, хоча яскравою і такою, що запам'ятовується.

Влаштувалася працювати журналістом і заради жарту пішла на теле проект. Незвичайну і нестандартну Інну вагою 110 кг із задоволенням взяли на проект. На проекті її повну і недоглянуту постійно обговорювали глядачі, писали їдкі коментарі. Це їй набридло. Їй захотілося бути іншою, і її сталевий характер допоміг їй у цьому.

І вже після проекту вона взялася за себе. Тепер вона струнка і красива, і вже сама написала книгу як з каченяти перетворитися на лебедя. Тепер вона одружена з бізнесменом і ростить маленьку доньку. Крім цього вона розвиває свій блог і продовжує писати на тему перетворень.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадавши, ведуча "Орел і Решка" сильно травмувалася в спортзалі.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча "Орла і Решки" похвалилася спекотною фотосесією.