Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайне фото, на якому з'явилася в парку атракціонів, а в підписі до нього розповіла, як її вимотав син Міша.

Читайте Знай в Google News!

"Мама Регіна втомилася. Стільки атракціонів, і всюди хочеться: «масинки», «пирозиники», «лосядки», «дидодявр» (динозавр). 5 годин пролетіли непомітно! Я дуже люблю гірки, але в @dream_island_park не тільки гірки, а маса різних вистав та майстер-класів для дітей від 0 до 100! Весело буде всім, запевняю. Мої найулюбленіші гірки-черепашки ніндзя і атракціон віртуальної реальності. З племінником 8-ми років кричали протягом всієї покатушки! Я раджу відразу брати Експрес-квитки, по ним можна пройти без черги майже скрізь. Обідати можна як всередині парку, так і зовні (смачно і є дитяче меню або на ваше прохання кухар приготує необхідне), але вхідний квиток діє одноразово (тобто якщо вийшли за територію, вже не увійти за тим же квитком). Загалом, сподіваюся, на вихідних ви не пропустіть можливість покататися) Ви ж теж любите парки атракціонів або побоюєтеся небезпечних металеві конструкцій?",- написала Тодоренко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.