Популярний співак Діма Білан потрапив до лікарні. У артиста діагностовано запалення легенів. Артист в прямому ефірі в своєму Instagram емоційно розповів про своє самопочуття і про те, як відпрацював кілька концертів з високою температурою. Про те, як було погано йому насправді, співак мовчав. Він сказав, що кар'єра і витримка даються йому зовсім непросто.

"Думаєте, це так просто? Хрін вам! Два! П'ять! Десять! П'ятнадцять! Двадцять хренов лысовых...ой, лисих", - лаявся Діма Білан.
По виснаженому обличчю, згаслим очам і засмученому вигляду зрозуміло — артист відчуває себе просто жахливо. Але намагається не втрачати присутності духу. Правда, на словах " я в лікарні!"він підвищив голос, як ніби був близький до істерики. І закашлявся.

Білан також міркував про те, що більше не буде переносити хвороби на ногах і займатися самолікуванням. Напередодні у нього піднялася температура до 38, і він дуже злякався. Відтоді, пообіцяв собі уважніше ставитися до власного здоров'я.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Діма Білан спантеличив шанувальників новим фото в соцмережі

Як повідомляв портал Знай.uа Діма Білан кардинально змінив зовнішність, кумир 90 - х вже ніколи не буде колишнім.

Також Знай.uа писав, відомий співак Діма Білан змінив професію.