Потап прославився на українській сцені, як один з найкрутіших поп і хіп-хоп виконавців. Однак на цьому він не зупинився. Зараз він активно просуває свій новий проект, який отримав назву 2popodcast. Він регулярно запрошує в студію зірок і розмовляє з ними на цікаві теми. Черговим гостем його програми стала Надя Дорофєєва. І поговорити Потапу з Надею дійсно було про що.

Основною темою розмови стало майбутнє Дорофєєвої. Після 10 років існування група "Время и Стекло" розходиться. Тому значна частина часу була присвячена саме цьому епізоду в професійній кар'єрі Наді. Дорофєєва розповіла кумедні історії, які трапилися зі складом "Время и Стекло", поміркувала на тему, чи можливе існування" Время и Стекло " з новим складом, а також відповіла на питання, Як можна пропрацювати 10 років в одній групі і не одружитися.

Однак розмова була присвячена не тільки участі Дорофєєвої в групі "Время и Стекло". Зірки також поговорили і на інші теми, такі як заздрість, негативні коментарі, пікантні фото і т.д. повну версію подкасту можна побачити в офіційному каналі 2popodcast.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадавши, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.