Ведуча Нового каналу і зірка "Топ-моделі по-українськи" Алла Костомічова намагається завжди бути в прекрасній формі за допомогою правильного харчування, активного способу життя і регулярних занять спортом.

Читайте Знай в Google News!

Буквально недавно модель зі світовим ім'ям показала, як проходить її тренування в оточенні тренера та інших моделей. У кадрі заміжня Костромічова в спортивних лосинах і топі сірого кольору позує на руках чотирьох красенів спортивної статури. Чоловіки на відео без футболок і зі сталевим пресом підкидають у повітря 34-річну модель.

"Команда, якій я довіряю на 100%", - підписала короткий ролик Алла.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Як політ? 😅", "От би мій ранок починався так😂 😏", "Вауууу", "Мені б так", "Крайньому хлопцеві зліва не дуже добре😂 😂 😂", "Добре коли тебе на руках тримає чоловік а якщо їх четверо значить ти богиня!" - пишуть у коментарях під постом Костромічової шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Алла Костромічова готується до зустрічі з чоловіком-мільйонером – зірка "Топ-моделі по-українськи" розкрила деталі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у ведучої "Топ-модель по-українськи" Алли Костромічової росте син-вундеркінд.

Також портал Знай.uа писав, що Костромічова, Плакидюк і Нікітюк назвали дату гучної прем'єри: Супер Топ-модель по-українськи.