Микола Цискарідзе і Анастасія Волочкова знають один одного вже дуже давно. Раніше вони працювали разом, і виходили на одній сцені. Однак зараз Цискарідзе вже не танцює, зараз він – балетмейстер і ректор Академії російського балету. Волочкова теж не танцює, але вона пішла іншим шляхом, перетворившись на звичайну інста-Діву, яка пересварилася з усіма, з ким тільки можна і з гучним скандалом пішла зі сцени.

Цискарідзе виступив в шоу "І грянув Грем", і сильно засмучувався долею Волочкової. Він назвав її життя "великою трагедією". Цискарідзе назвав її однією з видатних балерин свого часу, але її помилки призвели до того, що зараз вона опинилася в дуже складній ситуації. Проблеми виникли як з її вини, так і з вини її найближчого оточення.

Цискарідзе зазначив, що намагається зараз не дивитися на те, що відбувається з Волочковою. Він сказав, що дуже любить Волочкову, і незважаючи на всі проблеми, він дуже ніжно ставиться до неї. Цискарідзе розповів, що знає всю "внутрішню кухню", і все, що відбувається дуже трагічно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, змарніла Волочкова жахнула фігурою у вузькій сукні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, морем запахло по всій окрузі.