Олександра Кучеренко - популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото в незвичайному образі, на якому позує на новому пішохідному мосту в Києві.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кучеренко з'явилася в цікавому образі - на ній сині джинси і розкішна білосніжна вишиванка з яскравими квітами на грудях і рукавах. Її довге пишне волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою, вона дивиться в камеру і чарівно посміхається, склавши руки на грудях. У підписі до кадру Олександра написала: "Обожнюю такі ранку". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.