Відомий російський актор Олексій Панін, який оскандалився сексуальними витівками і неоднозначними висловлюваннями про Крим і Україну, активно веде свою сторінку в Instagram і регулярно ділиться з підписниками моментами зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, буквально днями актор опублікував вельми провокаційну фотографію, на якій він постав перед шанувальниками в такому вигляді, в якому його народила рідна мама. Актор примостився голяка на березі моря, в кадрі також видно жіночі оголені ніжки, які Панін взяв до рота.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олексія Паніна в мережі Instagram.

"Щастя є!", - підписав нову публікацію Олексій Панін.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що Панін нещодавно опублікував фотографію, на якій позує з відомим фотографом Оленою Галіциною, ймовірно, в студії перед своєю фотосесією. У підписі до знімка Панін зізнався, що закоханий. У коментарях шанувальники припустили, що у актора новий роман.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українець влаштував дівчині романтику посеред вулиці, пішоходи шокованіі: "Оце дятел! А на море грошей не вистачило?!".

Як повідомляв Знай.иа, скандальний Панін зізнався у своїх інтимних пригодах на заправці: "Мені було 14".

Знай.иа писав, Паніна звинуватили в розлученні Асмус і Харламова: "Не буди лихо, поки воно тихо".