Засновник шоу "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк поділився відвертою історією про свою сім'ю. Відомий український ведучий та продюсер пережив болючу втрату у дитячому віці - йому тоді було лише 7 років.

Читайте Знай в Google News!

Батьки багато працювали, тож хлопець жив із дідусем та бабусею. Пізнати материнську любов та підтримку ведучий так і не зміг, оскільки його мама рано померла через онкологію.

"У неї був рак. І в ті часи рак… Вони тільки в лютому помітили, що з грудьми є проблема, і в червні її вже не стало", - зізнався Кондратюк в інтерв'ю програмі "Зоряний шлях" на каналі "Україна".

Ігор Кондратюк, скріншот з відео
Ігор Кондратюк, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ігор Кондратюк зізнається, що ріс замкненою дитиною, а районна бібліотека стала його другим домом.

"Мені здавалося, що все, що там було цікаве, я перечитав. Може, це був такий спосіб захисту себе від сім’ї, в мене була нова мама, брат маленький, не знаю.", - розповів засновник шоу "Караоке на Майдані".

Кондратюк також пояснив, чому його нечасто можна побачити з дружиною, з якою вони одружені 20 років. За словами шоумена, востаннє він із дружиною та дітьми з’являлися на обкладинці журналу років із 15 тому. Він також прокоментував чутки про те, що у нього був роман з однією з учасниць талант-шоу.

"Просто ми йшли разом по червоній доріжці, це нічого не означає. Моя дружина не любить цього, може комплексує, це не має значення. Просто це її вибір, я поважаю свою дружину… Вона фінансовий директор, іноді навіть без, так би мовити, посади. Вона займається нашими фінансами - від бухгалтерії фірм і приватного підприємства, фірм наших і наших ФОПів, до просто бюджету сім’ї", - сказав Кондратюк.

Ігор Кондратюк, скріншот: YouTube
Ігор Кондратюк, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі у КИєві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "Червона лінія, за якою..."