Всесвітньовідома акторка Кейт Вінслет заради ролі у новому "Аватарі" навчилася не дихати протягом 7 хвилин. Щоб досягти таких результатів актрисі довелося займатися фридайвингом у 44 роки.

Читайте Знай в Google News!

Кейт Вінслет поспілкувалася з виданням The Hollywood Reporter і розповіла про зйомки в сиквелах фантастичного блокбастера "Аватар".

Кейт Вінслет, скріншот з відео
Кейт Вінслет, скріншот з відео

За словами Вінслет, заради зйомок їй довелося освоїти фридайвинг і навчитися затримувати дихання під водою на сім хвилин чотирнадцять секунд, що стало її особистим рекордом. Також актриса зізналася, що рада була знову попрацювати з Джеймсом Кемероном і що роки зробили режисера більш врівноваженим і стриманим.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Кейт Вінслет заради ролі в новому "Аватарі" навчилася не дихати 7 хвилин. А якщо бути точніше 7 хвилин 14 секунд!!! Щоб досягти таких результатів актрисі довелося займатися фрідайвінгом в її не дуже молодому віці (Кейт 44 роки). Цікаво, режисери залишать повну 7-хвилинну сцену у фільмі, або, як завжди, обріжуть до хвилинки і всі старання Кейт нанівець.", - прокоментував новину Телеграм-канал "StarNews".

Нагадаємо, це перше возз'єднання актриси і постановника на майданчику з часів "Титаніка", який вийшов в 1997 році. Реліз "Аватара 2" в цей час запланований на 16 грудня 2022.

Кейт Вінслет, скріншот з відео
Кейт Вінслет, скріншот з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі у КИєві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "Червона лінія, за якою..."