Восени на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра романтичного реаліті "Холостячка", головною героїнею якого стала актриса театру і кіно, зірка серіалу "кріпосна" Ксенія Мішина.

Читайте Знай в Google News!

Імена учасників до старту не розголошують, проте в прес-службі СТБ вирішили поділитися деякими коментарями і першими враженнями чоловіків від шоу і головної героїні.

" у звичайному житті я досить мало знайомлюся, оскільки часу не вистачає. А коли є час на відпочинок, не завжди займаюся пошуком нових знайомств. Як правило, зустрічі з дівчатами-випадковість. Наприклад, коли з друзями відпочиваємо в ресторані, можу підійти до вподобаної дівчини і познайомитися", - коментує один з учасників. У той же час, він хоче переконатися, що Справжня любов і у нього може бути в житті.

Проект "Холостяк", фото: прес-служба СТБ
Проект "Холостяк", фото: прес-служба СТБ

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Не всі чоловіки знали Ксенію за її проектами. Для кого-то вона була чистим листом і дізнаватися один одного доведеться на рівних. До того ж, для багатьох перша вечірка була невеликим стресом через хвилювання від зустрічі з головною героїнею і наявності камер навколо, до яких більшість не звикли.

" дуже хвилювався. Не можу навіть описати почуття. Коли побачив кількість камер і знімальну групу, подумав: "Куди я потрапив? Це не моє життя". Але ж ще потрібно щось говорити.... Це був страшний сон. Але з часом хвилювання пройшло, я зміг розслабитися і бути собою", - ділитися враженнями один з героїв.

Ксенія Мішина, фото: СТБ
Ксенія Мішина, фото: СТБ

" не бачу в хвилюванні нічого поганого. Люди завжди переживають і нервують перед важливими подіями. Знайомство з Ксенією було дійсно дуже хвилюючими подією. І камери, звичайно, посилили ці емоції", - щиро розповідають чоловіки.

Багато учасників стверджують, що познайомитися з дівчиною, яка сподобалася, можна в будь-якому місці. І на проекті, і просто на вулиці. "Якщо мені сподобалася якась дівчина, я не скромничаю і не вигадую як з нею познайомитися. Подобається? Підходь і знайомся", - по впевненості чоловіків можна зрозуміти, що на проекті зібралися досить сильні особистості, які точно до останнього будуть боротися за серце Ксенії Мішиної.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Нова "Холостячка" Мішина запаморочила голову чоловікам невидимою кофтиною.

Як повідомляв Знай. ua, які сюрпризи для телеглядачів готують Новий канал, СТБ та ICTV.

Також Знай. ua писав, що Нова "Холостячка" Мішина з'явилася в компанії одруженого красеня.