15 пар вирушили в екзотичну Латинську Америку на Екстремальний тест-драйв відносин. Перевіряти почуття їм допомагав ведучий і психолог за освітою Олег Кензов. Щоб зрозуміти, чи є у них спільне майбутнє і не жити більше в сумнівах, кожна пара пройшла індивідуальні пекельні перевірки.

Читайте Знай в Google News!

Душ з фекалій

Видовищно і дуже емоційно. Це випробування придумали не заради того, щоб принизити учасників. Їм просто намагалися "натякнути", що відносини в парі, м'яко кажучи, не дуже поважні.

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ганебний стовп

Як би ви відреагували, якби коханого прив'язали і карали різками? Учаснику" Кохання на виживання " довелося це пережити. Адже традиція прив'язувати до" ганебного стовпа " досі збереглася в Андах. А для пари таке випробування стало перевіркою. Чи зможе один витримати домінування над собою, а другий – спостерігати за болем?

Правда чи ні

Можна скільки завгодно брехати партнеру в очі, але детектор брехні не обдурити. Він зчитує найменші коливання пульсу і точно знає, де правда. Учасники постали перед детектором брехні і відповіли на незручні питання про відносини. Для деяких визнання стали болючим відкриттям.

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Провокація зрадою

Мабуть, це найжорсткіше випробування. До того, як опинитися в Перу, пари пройшли перевірку на вірність, і не всі змогли втриматися від спокуси.

У парах багато впізнають себе. Дивіться з 15 вересня о 19:00 на Новому каналі реаліті "Кохання на виживання" та розбирайтеся разом з учасниками у своїх стосунках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведучий" Кохання на виживання " Олег Кензов назвав секрет щасливих стосунків.

Як повідомляв Знай. ua, український Том Харді Олег Кензов, з тебе виймають крапельницю, тебе нудить, але ти йдеш в кадр

Також Знай. ua писав, що зухвала Соня Плакидюк потерлася інтимними місцями зі спекотною Костромічовою.