Популярний актор Олександр Домогаров повернувся на сцену через 5 місяців творчої перерви. Зі скандалом покинувши МХАТ ім. Горького, колишній секс-символ повернувся на театральні підмостки. Зараз він готується до старту нового сезону в театрі ім. Моссовета. Побачивши перші після довгої перерви знімки з народним улюбленцем, шанувальники просто ахнули: Домогаров жахливо схуд, поки перебував "в тіні".

Вперше після довгої перерви народний артист вийшов на сцену, щоб відрепетирувати роль Річарда III у виставі режисера Ніни Чусової. А вже скоро глядачі зможуть побачити свого улюбленця живцем. Однак фотографії з прогону породили бурю хвилювання в коментарях.

У коментарях фанати тепер гадають, що стало причиною таких змін — стрес після історії з МХАТом, пристрасть до алкоголю або навіть серйозна хвороба? А може бути, всі разом? Або ж актор дійсно захотів взяти себе в руки, "помолодшати" і повернутися на сцену оновленим. Однак худорба і запалі щоки Олександру точно не до лиця.

Його профіль, без сумніву, став значно більш аристократичним, але те, що стало з ним тепер, дійсно виглядає як перебір. Олександра Юрійовича раніше часто критикували за зайві кілограми, але тепер навіть найзатятіші критики розпереживалися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, в березні Олександр Домогаров зі скандалом покинув МХАТ імені Горького, назвавши цю установу "лже-театром". Артист заявив, що більше ні за яких обставин не вийде на його сцену. Домогаров не став вдаватися в подробиці, зазначивши лише, що «виявився заручником негарної ситуації».

Про конфлікт актора з керівництвом стало відомо ще в березні, тоді він написав наступне (орфографія авторська):

"Я разорвал отношения со мхат им горького., отношения стали очень сложными с начала года., но сейчас... нетто что разорвал Ноги моей не будет на "сцене этого ЛЖЕ ТЕАТРА".

"Вы больше не увидите спектакль с моим участием на "сцене" этого лже театра... Не ВЕРТЕ КАССЕ ТЕАТРА., они ЛГУТ!!!! Спектаклей с моим участием НЕ БУДЕТ", - заявив Домогаров.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єфремов вибачився перед родиною загиблого

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайла Єфремова посадили під домашній арешт на 2 місяці.

Також Знай.ua писав, у ДТП з Михайлом Єфремовим потерпілий водій помер, акторові загрожує великий термін.