Українська телеведуча Олена Філонова, яка зараз виступає "Ревізором" краси, показала своїм шанувальникам, як вміє відпочивати. Так, телеведуча примостилася на білосніжній яхті і розповіла, що сором — це не про неї.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Філонової в мережі Instagram.

Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram

"Всім доброго ранку. Вирішила я себе побалувати, індивідуальною прогулянкою на яхті! Знайшла чудову компанію де ціни набагато дешевше ніж ті, що пропонують гіди. Я увійшла в повну атмосферу морського життя. Наш капітан справжній "морський вовк", прекрасно готує рибу і добре знає англійську мову. "Вот мі ду?". Шуткую. Ми прекрасно один одного зрозуміли. Ще мене супроводжували дві чудові дівчини з агенства. Взагалі прогулянка вийшла чарівна. Ось тут я відпочила душею! Я вважаю, що себе потрібно балувати і радувати. Як можна частіше. Ви згодні?", - пише Олена.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що Олена Філонова розповіла, що не соромиться звертатися до чоловіків по допомогою, але було так не завжди. Як вона прийшла до стану такого душевного спокою і впевненості — Філонова ділиться на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Ревізор" Філонова виконає мрії українців: "Тримаю кулачки".

Як повідомляв Знай.uа, нова "Ревізор" Філонова вимагає від українців припинити цькування: "не хочу опускатися".

Знай.uа писав, Каменських вдалася до філософії з "качиними" губами: "Вона рухає всим".