54-річний виконавець і Народний артист України Віктор Павлік продовжує гастрольний тур містами України.

Читайте Знай в Google News!

Його дружина, також виступає його концертним директором, в соціальній мережі Instagram опублікувала чергову їх спільну фотографію. Катерина Репяхова на знімку позує з Павликом на Одеському морському вокзалі.

Вона зізналася йому в коханні, повідомивши про життя, радощі і горе на двох. "Хто б, що не говорив. Тільки ми удвох знаємо, про що мовчимо і про що мріємо. Знаєте, яка моя мрія? Подарувати чоловікові на 60 років Ренж ровер. Я так хочу зробити його щасливим. Я просто дуже сильно люблю його. Не ідеального, але такого мого. А ще все трапляється вчасно. Я зустріла свого чоловіка коли мені було 21. І раніше не треба було, і пізніше ні в якому разі. Я просто люблю і дихаю тобою, чоловік", — написала Катерина.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Також за словами Катерини Репяхової, Віктор Павлік важко переживає смерть сина, який помер 7 серпня від раку, з яким боровся з 2018 року.

Вона вважає, що лише робота дозволяє йому не занурюватися в думки цілком і не здаватися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, остання любов онкохворої Заворотнюк з красенем-спортсменом стала особливо пристрасною: "Немов електричний розряд"

Як повідомляв "Знай.ua", Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" посунула TAYANNA і відвела Юсипчука.

Знай.ua писав, " Ніколи не повернуся...": куди занесло виконавицю хітів 90-х "Maria Magdalena" І "In the heat of the night"