Беззмінний член журі" Танці з зірками " Влад Яма похвалився фотографіями з кубком переможців популярного телевізійного шоу наруч.

Відповідними фотографіями зірковий танцюрист поділився на своїй сторінці в Instagram.



У минулому зірка телешоу" Танці з зірками", а тепер - член журі популярного телепроекту, що займає своє крісло вже вчетверте, став гостем щоденної програми"Сніданок з 1+1". В ефірі ранкового шоу відбулося жеребкування до першого випуску нового сезону "Танців", прем'єра якого відбудеться 30 серпня на телеканалі "1+1".

У прямій трансляції судді культового телешоу Григорій Чапкіс, Катерина Кухар, а також вищезгаданий Влад Яма оголосили учасникам проекту стилі, в яких їм доведеться танцювати вже цієї неділі. Члени журі розкрили конверти з картками, кожна з яких отримала назву унікального танцювального стилю. Через три тижні інтриги і очікувань, учасникам четвертого сезону "Танців" стали відомі умови виходу на паркет.

Після закінчення ефіру завзятий Влад Яма не стримався і взяв виконаний у формі диско кулі кубок на руки, чим надзвичайно порадував шанувальників легендарного танцювального проекту.

а хто ж це щороку тримає в руках Кубок, жодного разу його не вигравши?!)..

Нагадаємо раніше, трясли ліжко і котилися зі сміху: як знімали культову радянську "Інтердєвочку".

Як повідомляв портал "Знай.uа", "беззуба" Марічка Падалко захворіла коронавірусом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що син Нагієва кардинально змінився, тепер у тата є принц-вистачить одного лише погляду.